AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 28.12.2017

​Ilves odottaa testiin kahta senegalilaispelaajaa

​Ilves odottaa testiin kahta senegalilaispelaajaa

"Jallu" lupaa kovaa menoa harjoituksissa tammikuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves aloitti talvikautensa joulukuun alussa ja nyt joukkue viettää joululomaa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo millainen joukkueen joulukuu oli ja miten tammikuussa jatketaan.

- Olen ollut hyvin tyytyväinen tekemiseen. Harjoituksissa on pelattu paljon ja kaikki on tehty pallon kanssa. Yksilötaktisiin asioihin olemme kiinnittäneet huomion. Nuoret pelaajat ovat tulleet ennakkoluulottomasti mukaan. Hyvältä näyttää., kertoo Wiss.

Ilves solmi marraskuussa useita uusia pelaajasopimuksia nuorten suomalaislupausten ja kokeneiden pelaajien kanssa. Lisäksi valmennus ja Ilveksen johtoporras ovat kartoittaneet ulkomaanvahvistuksia.

- Odottelemme uusien sopimuspelaajien ja ulkomaalaispelaajiemme liittyvän treeneihin tammikuussa. Lisäksi Senegalista odotamme kahta pelaajaa testiin.

Ilveksen joukkue palaa harjoituskentille tiistaina 2.1., jolloin treenin taso nousee "raastavalle" tasolle. Loppiaisena 6.1. on luvassa ensimmäinen harjoitusottelu paikallisvastus TPV:tä vastaan.

- Jalkapallotehdas on lähtenyt käyntiin. Raastava kahdeksan viikkoa tammikuun alusta hiihtolomaviikkoon. Olemme nuori joukkue ja nälkää riittää. Meidän (valmentajien) pitää vain hillitä ja ohjata energia oikeisiin asioihin, Wiss sanoo.

Lisää uutisia