AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2017

​Pisteet lämmittivät Wissiä, Ilveksen esitys ei

​Pisteet lämmittivät Wissiä, Ilveksen esitys ei

Jarkko Wiss oli tyytyväinen Ilveksen voittoon, mutta peliesitys ei päävalmentajaa miellyttänyt. (Kuva: Leo Hynninen)

Ilves kukisti sunnuntaina kotonaan RoPS:n lukemin 3-2.

Ilves on pelannut nyt 12 ottelua ilman tappioita. Päävalmentaja Jarkko Wiss oli helpottunut tuloksen osalta, mutta keltapaitojen esitys ei valmentajaa lämmittänyt.

– Pisteet lämmittävät mieltä todella paljon, esitys ei niinkään. RoPS oli suuren osan pelistä parempi osapuoli. Tosi suoraviivaista ja pystysuuntaista pallon liikuttelua. Tiesimme heidän aggresiivisuutensa, mutta emme pystyneet vastaamaan siihen. Tarkoituksemme oli tehdä vaihdoksia ja rotaation kautta hakea virtaa heidän kapeaa materiaalia vastaan.

– Toisella puoliskolla vaihdoimme pelisysteemiä ja pelasimme oikeanlaista suoraviivaista jalkapalloa. Voitimme lopussa oikeilla alueilla kaksinkamppailuja ja saimme enemmän 1 vs. 1 -tilanteita. Emme olleet parhaimmillamme, mutta hyvä nousu takamatkalta. Tucolta hienot maalit, Wiss päättää.

Ariel "Tuco" Ngueukam nousi Veikkausliigan maalitilaston kärkeen hattutempullaan. Kamerunilaiskärki on tehnyt jo 14 osumaa.


Ilves - HJK lauantaina 16.9. kello 17 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia