AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2017

Malinen: "Meillä on omat ideat Ilveksen tukistamiseen"

Malinen: "Meillä on omat ideat Ilveksen tukistamiseen"

Juha Malisella on kuviot selvillä Ilves-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS lähtee hakemaan uutta pisteputkea sunnuntaina Ilveksen vieraana PS Kemille Lapin derbyssa kärsityn tappion jälkeen.

RoPS viimeisteli tulevia kuvioitaan vielä lauantaina iltapäivällä. Kahdessa päivässä ei tehdä merkittäviä muutoksia, mutta kovin suurta korjattavaa ei Juha Malisen miehistöllä olekaan.

- Olennainen asia on palautuminen sekä fyysinen ja henkinen valmistautuminen, Malinen sanoi harjoitusten päätteeksi.

- Kävimme lävitse myös Kemin maalia. Se oli noin 30 sekunnin jakso, jossa tapahtui monta perättäistä virhettä. Ketään yksittäistä pelaajaa ei voi syyttää, mutta valitettavasti maalilla oli suuri merkitys lopputulokseen.

Yksi tappio PS Kemille ei muuta sitä faktaa, että myös RoPS on tällä hetkellä hyvässä pelillisessä vireessä. Joukkueen heinä-elokuussa kokemat muutokset olivat osittain jopa positiivisia. Uusia vastuunkantajia on noussut esille.

- Ei meidän itseluottamus yhdestä kolahduksesta kärsi. Sunnuntaina on taas uusi mahdollisuus. Kun katsotaan viiden ottelun kuntopuntaria, olemme siinä edelleen toisena, Malinen huomauttaa.

- Kaikki ovat haavoittuvaisia, myös Jarkko Wissin joukkue. Meillä on omat ideamme Ilveksen tukistamiseen.


Ilves – RoPS sunnuntaina 10.9. kello 15:00 Tammelan stadionilla. Ottelu on osa Nelosen Futiskierros-lähetystä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia