AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2017

Korkeakunnas: "Joukkue täynnä sisukkaita pelaajia"

Korkeakunnas: "Joukkue täynnä sisukkaita pelaajia"

"Toke" kiitteli joukkueensa taistelutahtoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli suhteellisen tyytyväinen sunnuntaina HJK:lta haettuun vieraspisteeseen.

FC Lahti hallitsi avausjaksoa ja HJK oli parempi läpi toisen puoliskon, mutta todellisia maalipaikkoja ei joukkue saanut aikaan. Maalivahti Aleksandr Vasjutin joutui lähinnä nyrkkeilemään keskityksiä pois boksista. Näin pisteet jaettiin 0-0 tasatuloksella.

- Ensimmäisellä puoliajalla olimme hyviä. Pystyimme luomaan pidempiä hyökkäyksiä ja teimme maalin, joka kuitenkin hylättiin. Toisella puoliskolla jäimme HJK:n jalkoihin. Emme enää kontrolloineet palloa ja jouduimme puolustuskannalle, kertoi päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Joukkueen tiivis puolustuspeli sai kehut Korkeakunnakselta.

- Tämä joukkue on täynnä sisukkaita ja upeita pelaajia. Meidän puolustuspelimme on ollut hyvää jo pitkään. Lopussa tuli muutama tilanne, jotka aiheuttivat sydämentykytyksiä, mutta onnistuimme pitämään heidät poissa paremmilta paikoilta.

Henri Anier loukkasi ottelussa kylkeään taklaustilanteessa. Vamman vakavuus ei ole vielä tiedossa, mutta torstain ottelu FC Interiä vastaan on vaarassa.


FC Lahti – FC Inter torstaina 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia