AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 1.8.2017

​Malinen: "Hyökätessä olimme liikkeellä väärillä ajatuksilla"

​Malinen: "Hyökätessä olimme liikkeellä väärillä ajatuksilla"

Juha Malisen valmentama RoPS pelasi maanantaina 1-1-tasapelin sarjajumbo JJK:n kanssa Vaajakoskella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kun RoPS kohtasi JJK:n maanantaina, joukkueen avausjakson pelaaminen ei ollut hyökkäyksellisesti parhaasta päästä. Asiaan tuli muutos puoliajalla.

Tauolle siirryttäessä rovaniemeläisten päävalmentajalla Juha Malisella oli selkeä näkemys siitä, mikä pelissä oli siihen mennessä mennyt vikaan.

- Hyökätessä olimme liikkeellä väärillä ajoituksilla, ja myös meidän prässipelaamisemme alkoi lipsumaan. Se oli hyvin epäyhtenäistä, jolloin JJK pääsi pelaamaan palloa väleihin. Malinen kertaili.

- Siitä olen tyytyväinen, että heti toisen jakson alusta saimme pelin oikeanlaiseen muottiin. Pääsimme kontrolloimaan palloa ja saimme oikea-aikaisia syöttöjä. Se tuotti meille läpiajoja, erikoistilanteita ja selkeitä avopaikkoa.

Ottelun jälkeen oli nähtävissä, miten 1-1-tasapeli jäi harmittamaan RoPS-leiriä.

- Vaikka lähtökohtaisesti vieraspisteeseen pitäisi olla tyytyväinen, niin eihän siitä ole toista sanaa, että meidän oli tarkoitus tämä peli voittaa, Malinen harmitteli.

- Mutta samalla totuus on myös se, että JJK on vahvistunut ja heillä oli alla erittäin hyvä ottelu Vaasan Palloseuraa vastaa. JJK on juuri nyt siinä tilanteessa, jossa heidän on viimeistään pakko alkaa ottamaan pisteitä vähän isommiltakin.


KuPS - RoPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 5.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia