AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2017

IFK Mariehamn ja Ilves pistejakoon (IFK Mariehamn-Ilves 2-2)

IFK Mariehamn ja Ilves pistejakoon (IFK Mariehamn-Ilves 2-2)

IFK Mariehamn ja Ilves takoivat viimeisen reilun 30-minuuttisen aikana perjantaina vuorotahtiin neljä maalia ja päätyivät 2-2-pistejakoon.

Yleisö Wiklöf Holding Arenalla sai nähdä tiukan ja paljon tapahtumia sisältäneen ottelun. Kotijoukkue IFK aloitti ottelun vahvasti ja 16. minuutilla avausmaali oli lähellä. Mika Hilander torjui Brian Spanin laukauksen ja paluupallosta Robbin Sellin pääsi vielä yrittämään, mutta osui puolustajaan.

20 ensimmäisellä minuutilla IFK loi puolisen tusinaa hyvää maalipaikkaa tuloksetta, mutta Ilveskin toki hyökkäsi välillä. Kaikkineen avausjakso meni kuitenkin kotijoukkueen nimiin, vaikka maaleja ei nähty.

IFK painosti myös toisen jakson alussa, mutta Ilves alkoi sen jälkeen päästä peliin mukaan. Tämän tuloksena 58. minuutilla Eero Tamminen laukoi kaukaa komeasti ylänurkkaan johtomaalin. Maalin jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle hetken, kunnes Anthony Dafaa nousi esiin ja pamautti todellisen unelmamaalin. 25 metristä lähtenyt kova ja matala laukaus jätti Mika Hilanderin vaille mahdollisuuksia.

Ottelu vaikutti jo kääntyvät kotijoukkueen eduksi, mutta kävikin päinvastoin. 80. minuutilla Tuco pääsi hiukan liian lähelle IFK-maalia ja vei Ilveksen uudelleen johtoon.

IFK ei kuitenkaan luovuttanut ja kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä kolme minuuttia Robin Sid iski tasoituksen kovan painostuksen päätteeksi. IFK:lla oli lopussa vielä tolppalaukaus, mutta enempiä osumia ei nähty ja pisteet jaettiin.


IFK Mariehamn - HIFK lauantaina 22.7. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla ja Ilves - HJK sunnuntaina 16.7. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

IFK Mariehamn kohtaa seuraavassa ottelussaan Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosassa Legia Warszawan Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 12.7. kello 21.00.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia