AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2017

Ennakko: FC Inter-HJK

Ennakko: FC Inter-HJK

FC Interillä on kasvojen pesun paikka sunnuntaina, kun se kohtaa Veikkausliigaottelussa HJK:n.

Sunnuntain ottelu on toinen joukkueiden välinen ottelu tällä kaudella. Huhtikuun lopussa HJK:n kotikentällä Telia 5G Areenalla pelattu ottelu päättyi tulokseen 1-1. Ottelusta teki ikimuistoisen toisen jakson lumisade, joka antoi pelaamiseen täysin oman lisämausteen.

Huomenna lunta tuskin on luvassa. Veritas Stadionin huippukunnossa oleva luonnonnurmimatto takaa otteluun parhaat mahdolliset lähtökohdat. Loppu onkin sitten joukkueista itsestään kiinni.

Vierasjoukkue HJK on ollut vakuuttavassa vireessä viime aikoina. Kaikkiaan liigaykkönen Klubi on kerännyt 15 pelaamastaan ottelusta 34 pistettä. Ottelun vähemmän pelanneen Interin pistesaldo näyttää 19 pistettä.

Lisäpinnoja saadakseen Interin pitää pystyä kääntämään kurssi parempaan suuntaa. Joukkueen peli ei ole kulkenut maaottelutauon jälkeen. Edellisessä ottelussa se jäi IFK Mariehamnin jalkoihin 5-0 -tuloksella.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi uskoo, että romahdus IFK-ottelussa herättää joukkueen huomiseen otteluun.

- Kyllä se IFK-peli oli heikko meiltä. Siinä ei sujunut hyökkäyspeli, eikä varsinkaan puolustuspelaaminen. Haluamme unohtaa tuon ottelun mahdollisimman nopeasti ja näyttää HJK:ta vastaan parastamme. Joukkue syttyy otteluun varmasti, lupaa Kuqi.

Turku on ollut HJK:lle haastava paikka vierailla. Klubi on voittanut edellisestä kymmenestä Veikkausliigan vierasottelustaan Interiä vastaan ainoastaan yhden, kun taas turkulaiset ovat päässeet juhlimaan voittoa kolmesti. Tasapeliin on päädytty peräti kuudesti.

Interin kokoonpanosta on varmuudella sivussa vain maalivahti Henrik Moisander. Alan Henrique palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla sunnuntaina 2.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, HJK:n verkkosivut
Lisää uutisia