AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2017

​VPS-luotsi: "Toisella puoliajalla kontrolli katosi"

​VPS-luotsi: "Toisella puoliajalla kontrolli katosi"

Kuva: Juha Tamminen

VPS nipisti pisteen keskiviikkona KuPS:n kotipesästä 2-2-tasapelillä.

VPS-luotsi Petri Vuorinen oli tyytyväinen ensimmäiseen puoliaikaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla peli oli hyvin meidän kontrollissamme ja pelasimme hyvin. Saimme muutaman paikankin niin, että olisimme voineet luoda tai tehdä enemmänkin maaleja. Teimme kuitenkin hienon osuman ja jatkoimme hyvää tekemistä, vaikka KuPS saikin tehtyä maalin, VPS-luotsi Petri Vuorinen kommentoi ottelun jälkeen VPS:n verkkosivuilla.

– Toisella puoliajalla kontrolli katosi. KuPS onnistui heidän asioissaan paremmin kuin me meidän ja ottelun kuva muuttui. He saivat peliä enemmän sinne, minne halusivat. Erikoistilanteesta syntyi heidän maalinsakin. Teimme kuitenkin toisella jaksolla hienon maalin ja saimme muutaman hyvän hyökkäyksen, mutta emme päässeet riittävän hyvin murtautumaan, Vuorinen sanaili.

Tasatulos kovavireisen KuPSin vieraana ei ole huono suoritus, mutta tunnelmat olivat kopissa pettyneet pelin jälkeen.

– Saimme vain yhden pisteen ja siihen olemme erittäin pettyneitä. Toinen puoli asiasta on kuitenkin se, että olen ylpeä joukkueesta siinä, miten asioita teemme ja pyrimme tekemään ja jengi on sitoutunut siihen hienosti.

– Pelillisesti esimerkiksi prässääminen oli tänään hyvää lähestulkoon läpi ottelun. Saimme riistoja keskialueella ja KuPS joutui laittamaan pitempää palloa. Pääsimme voittamaan pääpallot. Lisäksi hyökkäyspelin teemat liittyivät murtautumiseen ja niihin liittyivät muun muassa maaleja edeltäneet Hakolan syötöt, Vuorinen kiitteli joukkuettaan.

SJK – VPS OmaSp Stadionilla lauantaina 17.6. kello 15:00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia