AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2017

​Kuopiossa soi omissa kahdesti: "Se harmittaa"

​Kuopiossa soi omissa kahdesti: "Se harmittaa"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n luotsi Jani Honkavaara ei ollut täysin tyytyväinen 2-2-tasapeliin VPS:aa vastaan, vaikka kuopiolaiset nousivatkin takaa-ajoasemasta tasoihin.

- Hyökkäyspäässä Ats Purje oli vaarallinen. Saku Savolainen pääsi paremmin peliin mukaan toisella jaksolla. Saku oli hyvin pelattavana ja taisteli hyvin, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara kiitteli pelin jälkeen.

- VPS painoi meidät niin alas, että pallollinen pelimme oli ensi jaksolla aika olematonta. Prässiä tarkennettiin toiselle jaksolle, muutaman kerran me tosin vähän pelasimme itsemme ulos. Toiseen jaksoon olen tyytyväinen ja osittain myös pisteeseenkin, kun takaa tultiin takaisin, Honkavaara totesi.

- Se että kaksi maalia menee omiin, se harmittaa. Pisteitä ei paljoa tule jos kaksi maalia päästää joka pelissä. Me loimme tilanteita aika paljon. Ville Saxmanin kulmapotkukuvio oli hieno ja erikoistilannemaali tehtiin. Toiseen jaksoon olen tyytyväinen, ensi jaksolla me olimme pikkuisen telineissä. Ihan OK-tulos tämä on valmistautumiseen nähden, valmentaja sanoi.

KuPS – HJK sunnuntaina 18.6. kello 18:30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia