AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2017

​SJK:n Facundo: "Olen rakastunut Suomeen"

​SJK:n Facundo: "Olen rakastunut Suomeen"

Facundo liittyi täksi kaudeksi SJK:n joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja Facundo uskoo voiton tulevan kotikentän ja omien kannattajien tuella, kun "Kerho" kohtaa perjantai-iltana JJK:n Seinäjoella.

- Meidän täytyy dominoida peliä. Pelaamme kotona ja meillä on meidän yleisö takanamme. Se motivoi meitä. Meidän täytyy myös hallita palloa, ja tietää milloin ja miten pelaamme väleihin, murtaen heidän puolustuksen. Siten saamme pelistä täydet kolme pistettä, Facundo uskoo.

Facundo on ollut Seinäjoella nyt helmikuusta lähtien ja hän on ollut mukana johdattamassa SJK:ta ennen Veikkausliigan alkua Suomen cupin finaaliin.

- Olen rakastunut Suomeen. Täällä tuntuu olo jo varsin kotoisalta ja ihmiset ovat kohdelleet minua hyvin. Täällä on todella rauhallista ja kaunista. Veikkausliiga on myös tasoltaan hyvä. On tietenkin asioita, joissa tarvitaan kehitystä, mutta pelin taso on hyvää. Meidän pitäisi oppia pelaamaan myös pienemmillä kentillä ja huonommassa kunnossa olevilla kentillä, sillä oma kotikenttämme on loistava ja siellä meidän pitää hallita jokaista vastustajaa.


SJK-JJK OmaSP Stadionilla perjantaina 12.5. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia