AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2017

Mika Hilanderilla nollapelikampanja Lastenklinikan hyväksi

Mika Hilanderilla nollapelikampanja Lastenklinikan hyväksi

"Hila" torjuu paitsi Ilveksen myös hyvän asian puolesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen maalivahti Mika Hilander on mukana hyväntekeväisyystyössä lasten terveydenhuollon puolesta.

Hilander toteuttaa yhdessä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa nollapelikampanjan, jossa hän sekä mukaan haastamansa 10 yritystä lahjoittavat jokainen 60 euroa per Ilveksen nollapeli.

Ilves voitti viime lauantaina Kuopion Palloseuran 0-1-tuloksella Hilanderin pitäessä maalinsa puhtaana, joten kasassa on jo nyt 660 euroa. Kun 29 liigapeliä on vielä jäljellä, voi koko kauden lahjoitussumma kasvaa lähes 20 000 euroon.

Joka tapauksessa kampanjalla saadaan aikaan hyvää mieltä ja näkyvyyttä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n "Ihan(an) tavallinen päivä" -keräykselle uuden TAYSin lastensairaalan varustamiseksi.

− Ajatus jostain vastaavasta on muhinut jo pidempään. Minulla on itselläni kaksi lasta. Talven aikana otin sitten kontakteihini yhteyttä. On tärkeää, että niin potilaat kuin heidän perheensäkin saavat tarvittavaa tukea, Hilander toteaa.

Yritykset mukana Hilanderin nollapelikampanjassa:
Ravintola Wanha Tappi, Hakasen Leipomo, Insta Group, Rakennuspalvelu Eljaala, Kiinteistömaailma Klingendahl, Epilän Rakennuspalvelu, Intersport Koskikeskus, Kingspan, Asianajotoimisto Klingendahl, Pirkan Talohuolto


Ilves-IFK Mariehamn Tammelan stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia