AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2017

Wiss löysi Ilveksen pelaamisesta kosolti parannettavaa

Wiss löysi Ilveksen pelaamisesta kosolti parannettavaa

Rangaistuspotkun ottelussa torjunut Ilveksen maalivahti Mika Hilander sai suoran punaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla FC Lahtea vastaan lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja FC Lahti pelasivat Ratinan stadionilla lauantaina 1-1-tasapelin. Kotijoukkueen esitys ei täysin miellyttänyt Jarkko Wissiä.

Toisen kautensa Ilveksen päävalmentajana aloittanut Wiss löysi keltapaitojen otteista kosolti parannettavaa. Oma vaikutuksensa pelin kulkuun oli luonnollisesti myös sillä, että maalivahti Mika Hilander - joka torjui ottelussa myös rangaistuspotkun - lensi ulos punaisella kortilla avausjaksolla. Toinen punainen kortti nähtiin 70. minuutilla, kun FC Lahden Hendrik Helmke sai toisen keltaisen.

– Totta kai punainen kortti ensimmäisellä puoliskolla muutti peliä. Paljon oli tapahtumia puolin ja toisin, mutta kyllä meiltä loppuivat paukut kesken loppua kohden. Jouduimme juoksukilpailuun ja pallonliikuttelu kesti liian kauan. Tästä otetaan opiksi. Kausi on nyt avattu ja matka jatkuu, Wiss sanoi.


SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia