AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2017

​FC Lahden leirissä pidettiin tasoitusta ansaittuna

​FC Lahden leirissä pidettiin tasoitusta ansaittuna

Ilves ja FC Lahti pelasivat lauantaina 1-1-tasapelin Ratinan Stadionilla Tampereella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti venyi lauantaina 1-1-tasapeliin Ilvestä vastaan Tampereella. Kuhnurien tasoituksesta vastasi 88. minuutilla Fareed Sadat, joka puski pallon maaliin Santeri Hostikan keskityksestä.

Vieraiden oikeana laitapuolustajana pelanneen Drilon Shalan mukaan FC Lahti ansaitsi ottelusta vähintään tasapelin.

- Se oli ansaittu tasoitus, jonka järjestimme hienosti. Kaikin puolin tasatulos oli vähintä, mitä piti saada. Pienellä onnella olisimme ottaneet kolme pistettä, Shala kertoi.

Samoilla linjoilla oli päävalmentaja Toni Korkeakunnas, joka oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja ennen kaikkea asenteeseen.

- Jäi tunne, että olimme niskan päällä koko pelin ajan, mutta emme pystyneet voittamaan. Nostan kuitenkin hattua jätkille, miten tulimme taas takaa-ajoasemasta tasoihin, "Toke" kehui.

- Mielestäni ilmeemme oli hyvä ja pelin rakenne kaikin puolin kuosissa, vaikka tietenkin edelleen riittää viilattavaa. Ilves ei oikein päässyt paikoille koko ottelussa ja liikutimme hyvin vastustajaa, mutta meidän pitää olla vaarallisempia viimeisellä kolmanneksella. Maalivahteja pitää pystyä haastamaan enemmän.

- Mutta kaikin puolin tästä on mielestäni hyvä jatkaa, luotsi jatkoi.

FC Lahdella on nyt edessään yli kahden viikon tauko peleistä. Joukkueen seuraava ottelu on 24.4 HIFK:ta vastaan.


FC Lahti-HIFK Telia 5G-Areenalla maanantaina 24.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia