AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2017

​Serbitoppari Tatomirović Rovaniemen Palloseuraan

​Serbitoppari Tatomirović Rovaniemen Palloseuraan

Ivan Tatomirović vaihtaa HJK:n värit RoPS:n asuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura ja serbialainen keskuspuolustaja Ivan Tatomirović ovat tänään allekirjoittaneet kauden loppuun kestävän pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Tatomirović edusti Veikkausliigassa hopealle yltänyttä Helsingin Jalkapalloklubia. Tulevalla kaudella Tatomirović on yksi RoPS:n kokeneimmista pelaajista. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kertoo hankinnan taustalla olleen pidemmän prosessin.

- Olemme satsanneet joukkueen kasaamisessa tietoisesti nuoriin lupauksiin, mutta samalla olemme koko ajan tiedostaneet, että tarvitsemme myös kokemusta erityisesti puolustuspäähän, Malinen kertoo.

- Vaihtoehtoja keskuspuolustajan paikalle on kartoitettu viime syksystä saakka. Halusimme kuitenkin tehdä valinnan huolella ja ajan kanssa, jotta ohilaukauksilta vältyttäisiin. Tatomirovićissa yhdistyvät nyt kokemus, taito sekä johtajan ominaisuudet.

Vaimonsa ja poikansa kanssa Rovaniemelle muuttava Ivan Tatomirović itse muistaa edelleen, millaista hänen itsensä oli aloittaa ammattilaisura vasta 17-vuotiaana juniorina.

- Tiedän, mitä nuoret pelaajat käyvät tällä hetkellä lävitse. Haluat supertähdeksi, mutta se ei tapahdu yhdessä yössä. Sinulla on oltava malttia osoittaa itsesi ensin kentällä, 184-senttinen puolustaja kertoo.

- Aion olla nuorille pelaajille apuna ja tukena parhaani mukaan. Oman juniorivalmentajani oppien mukaisesti ilman hyvää ilmapiiriä ei joukkueessa voi olla elämää. Sen haluan tuoda mukanani myös RoPS:n pukukoppiin. Oikea ilmapiiri on tärkein asia missä tahansa joukkueessa.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia