AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 13.3.2017

​SJK suoraan Espanjasta cupin puolivälieräkarsintaan

​SJK suoraan Espanjasta cupin puolivälieräkarsintaan

Jarkko Hurmetta odotellaan pelikuntoon maanantaiksi. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkusti suoraan Espanjasta Ouluun ja sieltä Kemiin, jossa se kohtaa maanantaina Rovaniemen Palloseuran Suomen Cupin ottelussa.

Peli on Suomen Cupin puolivälierien karsintaa ja voittaja saa puolivälierässä vastaansa FC Interin. Maanantain ottelu pelataan Kemin Junkohallissa.

- Odotan todella kovaa peliä. RoPS tulee varmasti yrittämään pitää kovaa vauhtia päällä ja prässäämään ylhäältä. Tehdä meidän peli siten mahdollisimman vaikeaksi. Ja meidän täytyy pystyä vastaamaan siihen. Meidän täytyy olla yhtä aggressiivisia kuin he tai jopa aggressiivisempia, kommentoi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström.

RoPS on SJK:lle luonnollisesti jo vanha tuttu vastustaja, sillä joukkueet ovat pelanneet Veikkausliigan lisäksi toisiaan vastaan jo Ykkösessä, sekä aiemminkin Suomen Cupissa. Viime kaudella RoPS sijoittui Veikkausliigassa kuudenneksi ja sitä edellisellä kaudella se oli toinen. Juha Malisen valmennuksessa RoPS on ollut siten viime vuosina kivikova joukkue ja sitä se on varmasti nytkin.

SJK pääsee otteluun täysin terveenä, sillä ainoastaan leikkauksessa viime keskiviikkona ollut Matej Hradecky on varmuudella sivussa. Leirillä SJK peluutti lauantain ottelussa koko mukana ollutta miehistöään Jarkko Hurmetta lukuun ottamatta. Hurmekin saattaa olla silti pelikuntoinen jo maanantaina.

Suomen Cupin puolivälieräkarsinta, RoPS - SJK, maanantaina 13.3. kello 18.00 Kemin Junkohallissa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia