AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2017

​Lampi tiedostaa Interin vaarallisuuden cup-kamppailussa

​Lampi tiedostaa Interin vaarallisuuden cup-kamppailussa

VPS:n Veli Lammen mielestä FC Inter on vahvistunut viime kaudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS vierailee lauantaina Turussa. Se kohtaa Kupittaalla FC Interin Suomen cupin puolivälieräkarsinnassa kello 12 alkavassa ottelussa.

Shefki Kuqin valmentama FC Inter on hankkinut talven aikana uusia pelaajia, kuten Julien Faubertin, joka on urallaan pelannut esimerkiksi West Hamin ja Real Madridin kaltaisissa huippujoukkueissa. Sinimustien viimeisin hankinta oli brasilialaistoppari Alan Henrique, joka siirtyi Turkuun pelattuaan viimeksi Portugalin pääsarjaa CD Nacionalissa.

Inter oli cupissa oman lohkonsa kakkonen. Se voitti D-lohkossa EIF:n, Legirus Interin ja Pallo-Iirot, pelasi tasan Turun Palloseuran kanssa ja hävisi hallitsevalle Suomen mestarille, lohkon voittaneelle IFK Mariehamnille.

– Interiä olemme videolta vähän tuossa katselleet. Siellä on tullut muutoksia viime kaudesta, mutta valmennus on sama ja mukana on myös paljon samoja pelaajia. Odotan suhteellisen samantyylistä joukkuetta vastaan. Interissä on hyviä yksilöitä ja paperilla he ovat ehkä jopa kovempi joukkue kuin viime vuonna, VPS:n tuore kapteeni, puolustaja Veli Lampi analysoi.

FC Inter-VPS-parin voittaja kohtaa cupin puolivälierässä maanantaina pelattavan RoPS-SJK-ottelun voittajan.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia