AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2017

​Pasoja MiPK-ottelusta: "Kokeiluja tullaan tekemään"

​Pasoja MiPK-ottelusta: "Kokeiluja tullaan tekemään"

"Paso" tekee kokeiluja lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK pelaa lauantaina Suomen Cupin lohkovaiheen keskellä harjoitusottelun, kun Vehkahalliin saapuu vieraaksi Kakkosen Mikkelin Pallo-Kissat.

JJK:n alkuvuosi on ollut rikkonainen: pelaajia on sivussa niin kolhujen kuin flunssankin takia ja kokoonpanot ottelusta toiseen ovat vaihdelleet olosuhteiden pakostakin.

Jonkin verran päävalmentaja Juha Pasoja on myös tehnyt ryhmitysmuutoksia etsiessään sopivia vaihtoehtoja tulevaa Veikkausliigakautta ajatellen. Ykkösen kausina kevättalvea rytmittivät harjoitusottelut, joissa kokoonpanotestauksia on voinut tehdä – nyt viikonloput täyttyvät virallisista otteluista, joissa ei saa olla mukana myöskään sopimuksettomia testipelaajia.

Talven ainoa treenipeli ennen MiPK-ottelua pelattiin viime vuoden puolella, kun JJK kävi ennen joululomalle jäämistä SJK:n vieraana.

- Mieluummin tietenkään ei tekisi kokeiluja Suomen cupin otteluissa, mutta kevääseen ei nyt mahdu samalla tavalla harjoitusotteluita kuin aiemmin.

- Nyt on sitten harvinainen treenimatsi, jossa voi testata niin ryhmitystä kuin pelaajiakin, joten kokeiluja tullaankin näkemään, Pasoja toteaa.

JJK - MiPK pelataan Vehkahallissa lauantaina kello 13.30.

Lisää uutisia