AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2017

Marko Yrjövuori Interin valmennustiimiin

Marko Yrjövuori Interin valmennustiimiin

FC Inter vahvistaa valmennusryhmäänsä todellisella huippunimellä, kun Marko Yrjövuori ottaa vastuulleen joukkueen fyysisen valmennuksen.

Paimiosta aikoinaan maailmalle lähtenyt Yrjövuori on työskennellyt uransa aikana mm. NHL-seura LA Kingsin ja NBA-seura Los Angeles Lakersin fyysisenä valmentajana.

Yrjövuori oli jo kertaalleen päättänyt, ettei Suomeen palattuaan tulisi mukaan joukkueurheilun pariin, mutta Interin visiot tulevaisuuden suhteen saivat alansa ehdottoman maailman huippunimen muuttamaan mieleensä.

- Ehdin jo vaimolle sanoa, että en mene enää minkään joukkueen mukaan, kun palasimme Suomeen. Interin visiot tulevaisuuden suhteen olivat kuitenkin niin kunnianhimoiset, että halusin ehdottomasti kelkkaan mukaan, sanoi Yrjövuori keskiviikkona Veritas Stadionilla järjestetyssä mediatilaisuudessa.

Yrjövuoren erityisosaamisala on biomekaniikka, mikä tarkoittaa selkokielellä liikkeen hallintaa ja sen tuottamista. Tämän osaamisen hän haluaa tuoda nyt Interin käyttöön.

Päävalmentaja Shefki Kuqi hykerteli myös tyytyväisenä saatuaan valmennustiimiin haluamansa vahvistuksen.

- Onhan tämä loistava juttu saada Marko tähän mukaan. Hän on työskennellyt palloilulajien absoluuttisella huipulla, joten hänellä on varmasti paljon annettavaa meille, kommentoi Kuqi hymyissä suin.

Lisää Kuqin, Yrjövuoren ja fysioterapeutti Eduardo Rodriguezin mietteitä aiheesta Interin verkkosivuijen videolla, johon pääset alla olevan linkin kautta.

Lisää uutisia