AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2017

FC Lahti kohtaa virolaisjoukkueen – mukana testipelaaja

FC Lahti kohtaa virolaisjoukkueen – mukana testipelaaja

"Toke" ja FC Lahti matkaavat perjantaina Viroon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Veikkausliigakauteen valmistautuminen jatkuu perjantaina harjoitusottelulla virolaisen JK Nõmme Kaljun vieraana. Ottelu Tallinnassa starttaa klo 14.15.

Kuhnurit ovat kohdanneet Nõmme Kaljun jokainen talvi vuodesta 2013 lähtien, eikä perinne katkea tänäkään vuonna. Kaksi viimeisintä kohtaamista ovat päättyneet tallinnalaisten voittoon, joten tässä mielessä FC Lahdella on kalavelat maksettavanaan.

Ennen kaikkea ottelu tarjoaa FC Lahdelle mahdollisuuden hioa peliään tulevaa Veikkausliigakautta varten.

- Tämä on meille hyvä ja erilainen haaste. Nuo Tallinnan neljä joukkuetta (FCI Tallinn, Flora, Levadia, Nõmme Kalju) ovat kaikki kovia ja olisivat hyviä myös Veikkausliigassa. Ihan liigatason peli on siis tiedossa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas taustoittaa.

- Haluamme kehittää peliämme eteenpäin. Viime ottelussa KuPSia vastaan näimme ensimmäisellä puoliajalla jo paljon hyvää ja siitä lähdetään parantamaan, "Toke" jatkaa.

FC Lahti saattaa päästä otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ensimmäistä kertaa tämän talven aikana.

- Kaikki pelaajat ovat olleet harjoituksissa. Pieniä vaivoja ja flunssaa on ollut joukkueessa, mutta olen toiveikas, että saadaan ykkösnyrkki kentälle, Korkeakunnas kertoo.

Mukana ovat myös lainasopimuksella Lahteen palannut venäläisvahti Aleksandr Vasjutin sekä kolumbialainen testipelaaja Edwin Salazar.

- Sentterin paikka olisi avoinna. Katsotaan, onko Salazarista siihen, Korkeakunnas heittää.

JK Nõmme Kalju - FC Lahti pelataan perjantaina 10. helmikuuta Tallinnan Männiku hallissa klo 14.15.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia