AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 4.2.2017

​Korkeakunnas: "Isoja minuutteja nuorille pelaajille"

​Korkeakunnas: "Isoja minuutteja nuorille pelaajille"

Pavelo Osipov viimeisteli Kuhnureiden toisen maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti joutui taipumaan Kuopiossa perjantaina Suomen Cupin ottelussa KuPS:aa vastaan 2-4-tappioon.

Joukkue pelasi nuorekkaalla kokoonpanolla esiintyen positiivisella ilmeellä, mikä ilahdutti päävalmentaja Toni Korkeakunnasta.

- Ensi jakso oli lupaavaa. Hyvä ensimmäinen jakso. Yksi annettiin eteen, sen jälkeen nuoret näyttivät mihin pystyvät. Sujuvaa mukavaa futista. Puhti loppui ja toinen jakso oli kotijoukkueen. Ensi jakso oli sujuvaa jalkapalloa mitä me halutaan pelatakin, Korkeakunnas totesi.

FC Lahti sai nauttia ottelussa kahdesta upeasta onnistumisesta. Paavo Voutilainen latasi komealla laukauksella 1-1 ja Pavel Osipov nosti taidokkaasti maalivahdin ylitse 2-2. Tämän jälkeen KuPS pääsi karkaamaan kahden maalin voittoon.

- Paljon pelaajia oli poissa ja se näkyi toisella jaksolla. Kahdeksan juniori-ikäistä oli tänään mukana. Sitten kaverin rutiini näkyi. Vähän liian helposti me annettiin periksi ja puhti loppui. Tämä oli hyvin kaksijakoinen ottelu, päävalmentaja sanoi.

- Alakerrasta meiltä puuttui kolme pelaajaa. Isoja vammoja ei ole kenelläkään. Meille tulee uusi maalivahti ja pari uutta senioripelaajaa. Nämä ovat isoja minuutteja meidän nuorillemme, tästä pitää ottaa opiksi. Harmittaa tietenkin hävitä ja cup on osaltamme ohitse. Ensi jakson pelaamisella me pärjätään kenelle vaan, toisella jaksolla vauhti ei enää riittänyt. En ole huolissani, Korkeakunnas painotti.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia