vko.05 // 4.2.2017

Inter sai tehdä täyden päivätyön voiton eteen

Inter jatkaa cupissa puhtaalla pelillä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ei selvinnyt helpolla lauantaina Legirus Areenalla pelatussa Suomen Cupin ottelussa. Petros Kanakoudisin punaisen kortin seurauksena 25 minuuttia vajaalla pelannut Inter voitti lopulta FC Legirus Interin Timo Furuholmin maalilla 0-1 (0-1).

Ottelu oli alusta asti Interille haastava. Kakkosessa pelaava Legirus Inter pelasi ennakkoluulottomasti ja pani turkulaisvieraat urakoimaan täyden päivätyön voiton eteen.

Interin hahmo ottelussa oli maalivahti Henrik Moisander, joka piti Interiä pystyssä kotijoukkueen painaessa päälle. Varsinkin toisen jakson lopulla Legiruksen kulmapotkutilanteissa "Henkka" oli vahva.

Inter teki ottelun ainoan maalin Timo Furuholm. Peliä oli tuolloin pelattu puolituntia. Upean esityön osumaan tarjoili Njazi Kuqi.

Furuholmilla oli paikkansa tuplata illan maalisaldonsa heti osumansa jälkeen. Inter-hyökkääjän laukaus suuntautui kuitenkin päin Legirus Daniel Rodriguezia.

Ottelu sai lopulta täysin uuden käänteen tunnin kohdalla, kun Petros Kanakoudis otti kaksi varoitusta nopeaan tahtiin, minkä seurauksena hänet ajettiin kentältä 61. minuutilla. Tunteet kuumenivat muutenkin ulosajon jälkeen, minkä seurauksena erotuomari Oliver Reitala joutui heiluttelemaan korttia useaan otteeseen.

Inter joutui siis taistelemaan ottelun lopun vajaalla. Legirus sai painettua paineen Inter-päätyyn, mutta Moisander maalilla kesti. Näin Inter jatkaa Lohko D:n ykköspaikalla puhtaalla pelillä.