FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2017

​Andreas Vaikla IFK Mariehamnin maalille

​Andreas Vaikla IFK Mariehamnin maalille

IFK Mariehamn ja virolaismaalivahti Andreas Vaikla ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

Vuonna 1997 syntynyt Vaikla siirtyy Grönvittiin IFK Norrköpingistä, jossa hän viime kaudella pelasi 13 Allsvenskan-ottelua ja kaksi ottelua Mestarien liigan karsintaa. 197-senttinen maalivahti kuuluu myös Viron maajoukkueryhmään.

- Vaikla on mielestäni pelaaja, jolla on selkeät hyvät ominaisuudet ja paljon potentiaalia. Olemme valinneet tarkkaan seuraajaa [Walter] Viitalalle ja sen takia on vienyt hiukan aikaa tehdä sopimus Vaiklan kanssa. Nyt tuntuu kuitenkin erittäin hyvältä, että meillä on uusi maalivahti, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Hän jättää Norrköpingin, koska haluaa ottaa askeleen eteenpäin ja nousta ehdottomaksi ykkösmaalivahdiksemme ja tämän tavoitteen jaamme hänen kanssaan. Norrköping tarjosi hänelle jatkoa ja Andreaksella oli tarjouksia myös Euroopasta, mutta hän valitsi lopulta meidät ja tuntuu hienolta, että hän näkee tulevaisuutensa meidän kanssamme.

Vaiklan sopimuksen myötä IFK Mariehamnin pelaajaryhmä kaudelle 2017 on alustavasti koossa. Varaus on kuitenkin hakea vahvistuksia, mikäli loukkaantumiset tai muut muutokset pelaajaryhmässä näin vaativat.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia