vko.04 // 28.1.2017

​JJK jäi Hakan jalkoihin cupissa​

JJK:lle cupin alku ei ole ollut kovin ruusuinen. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK kärsi jo toisen selvän tappionsa Suomen Cupin lohkovaiheessa, kun tuloksena Hakan vieraana oli tappio lukemin 0-4 (0-3).

Hakan päävalmentaja Keith Armstrongin laatima taktiikka puri erinomaisesti ja Haka paketoi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla.

Kalle Multanen avasi maalihanat 18. minuutilla ja Niilo Mäenpää iski vielä ennen taukoa kahdesti. Kaava maaleissa oli samankaltainen. Nopeat suunnanmuutokset jättivät JJK:n ilman mahdollisuuksia.

Toisella puoliajalla JJK pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta Hakan tasapainoinen puolustuspelaaminen piti jyväskyläläiset nollilla. Tuomas Lähdesmäki viimeisteli nätin kuvion päätteeksi loppulukemat 80. minuutin kohdalla.