AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2016

SJK ja JJK kohtaavat keskiviikkona - "Peli on aina mittari"

SJK ja JJK kohtaavat keskiviikkona - "Peli on aina mittari"

Simo on tyytyväinen SJK:n joulukuuhun. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelun keskiviikkona 21.12., kun Veikkausliigaan noussut Jyväskylän JJK tulee vieraaksi.

Ottelu päättää samalla SJK:n joulukuun harjoitusjakson ja joukkue jää sen jälkeen joulutauolle. Tositoimiin palataan jälleen tammikuun 2. päivä maanantaina.

- Kiva päättää tämä harjoitusjakso peliin. Meillä on ollut erinomainen joulukuu ja pelaajat ovat tehneet todella paljon töitä, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

- Peli on aina se mittari. Tiedämme realiteetit, että kyseessä on ensimmäinen peli pitkään aikaan. Mutta meillä on seurana SJK:ssa tietyt standardit mitä me haluamme saavuttaa ja tietty taso mitä me haluamme peliltämme. Tullaan silti näkemään paljon vaihtoja, paljon nuoria pelaajia ja kokeilemme varmasti paljon erilaisia juttuja. Sitä varten nämä alkukauden pelit ovat, Valakari jatkaa arvioiden pelin painopisteitä.

SJK:n tammikuun harjoitusringissä on ollut paljon omia nuoria, jotka nyt saavat paikkansa näyttää edustusjoukkueen mukana.

- Nuorista kenttäpelaajista muun muassa Aatu Kujanpää, Onni Valakari ja Ville Tikkanen ovat olleet mukana nyt koko joulukuun. Tikkanen on tullut tänne Oulusta ja hän on nuori keskikentän pohjan pelaaja tai laitapuolustaja. Hän on esiintynyt erittäin ennakkoluulottomasti, Valakari kertoo.

Ottelu pelataan päivällä kello 13.00 Wallsport Areenalla. Peliin on vapaa sisäänpääsy.

SJK Shop on avoinna viereisellä OmaSp Stadionilla ennen ja jälkeen ottelun, klo 9-16, joten samalla voi käydä siellä joululahjaostoksilla.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia