AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2016

Huuhkajiin yhdeksän Veikkausliigapelaajaa

Huuhkajiin yhdeksän Veikkausliigapelaajaa

Kristian Kojola pelasi huippukauden "Grönvittin" paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Päävalmentaja Markku Kanerva valitsi tammikuun Abu Dhabin otteluleirille yhdeksän pelaajaa Veikkausliigasta. "Rive" on myös valinnut valmennusryhmäänsä SJK:n luotsi Simo Valakarin.

Veikkausliigasta joukkueeseen nousivat IFK Mariehamnista Albin Granlund ja Kristian Kojola, HJK:sta Markus Uusitalo ja Juha Pirinen, SJK:sta Juhani Ojala, Roope Riski ja Matej Hradecky sekä Ilveksestä Mika Hilander ja FC Lahdesta Jasse Tuominen.

- Ajankohta on haastava, sillä pelaajat ovat olleet lomilla ja lepäilleet. Käärimme kuitenkin maanantaina, kun pestini valmistui, hihat ylös ja aloimme kasaamaan porukkaa, Kanerva kommentoi.

- Olen soitellut pelaajille ja kysellyt heidän kunnosta ja harjoittelusta. Mielenkiintoa osallistua tapahtumaan on, signaalit olivat hyvin positiivisia. Pelaajat haluavat mukaan ja antamaan näyttöjä.

"Rive" mainitsi puheenvuorossaan muutamia liigapelaajia erityisesti.

- Kristian Kojola esimerkiksi pelasi loistavan kauden mestarijoukkue IFK Mariehamnissa ja ansaitsee mielestäni näyttöpaikan maajoukkueessa. Markus Uusitalo oli viime vuonnakin mukana tällä leirillä ja on ehdottomasti tulevaisuuden nimiä maalivahdeista.

- Uutena nimenä mukana on Jasse Tuominen FC Lahdesta. Hän on ollut hyvässä kunnossa, vaikka loukkaantumiset vaivasivat vähän loppukaudesta. Kymmenen maalia Veikkausliigassa on kova suoritus. Hän on myös ehdottomasti tulevaisuuden nimi.

Huuhkajat kohtaa leirillä A-maaotteluissa 9.1. Marokon ja 13.1. Slovenian. Otteluiden alkamisajat varmistuvat myöhemmin. VeikkausTV näyttää molemmat ottelut suorina lähetyksinä.

Lähde: Huuhkaja-tv
Lisää uutisia