AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 10.12.2016

Simo Roiha palaa RoPS-paitaan

Simo Roiha palaa RoPS-paitaan

Simo Roiha kaudella 2015. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan hopeaa Rovaniemen Palloseurassa kaudella 2015 voittamassa ollut Simo Roiha tekee seuran verkkosivujen mukaan paluun pelikentille. RoPS ja pian 25-vuotias hyökkääjä ovat allekirjoittaneet kauden 2017 kattavan sopimuksen.

Roiha siirtyi Rovaniemen Palloseuraan FC Santa Clausista kaudelle 2014 murtautuen välittömästi vakiokokoonpanoon. Juoksuvoimainen hyökkääjä jatkoi hyviä otteitaan myös seuraavana vuonna. Valitettavasti kausi katkesi elokuussa harjoituksissa sattuneeseen ikävään jalkavammaan.

Roihan paluuta odotettiin kesälle 2016, mutta toipuminen keskeytyi uuteen operaatioon. Jalasta jouduttiin poistamaan rustoa sekä ylimääräistä arpikudosta. Nyt Roiha on valmis tammikuussa alkaviin peleihin.

- Hiukan sanattomaksi vetää, mutta hyvät on fiilikset. Lopultakin kaikki ongelmat on jätetty taakse ja pääsen keskittymään täysillä tulevaan, Super-Simoksikin tituleerattu Roiha hymyilee RoPS:n verkkosivuilla.

- Jaloissa tuntuu paremmalta kuin ennen, ja yläkroppaankin on tullut hiukan lisää tehoa. Olen pystynyt syksystä saakka salitreenien päälle harjoittelemaan myös joukkueen mukana. Meillä tulee olemaan nuori, lahjakas ja mielenkiintoinen jengi. Tekeminen on näyttänyt harjoituksissa todella lupaavalta., Roiha huomauttaa.

Lisää uutisia