FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 27.10.2016

Mathias Lindströmistä Veikkausliigan Legenda

Mathias Lindströmistä Veikkausliigan Legenda

"Masse" kaudella 2014. (Kuva: Juha Tamminen)

Torstain Captain's Ball gaalan yhteydessä Veikkausliigan Legendaksi nimettiin Mathias Lindström.

Mathias Lindström nousi lähes 15 vuotta kestäneen Veikkausliigauransa aikana yhdeksi sarjan profiilipelaajista. Ennen kaikkea luotettava ja monipuolinen toppari muistetaan vertaansa vailla olevasta menestyksestään, sillä hän pääsi urallaan juhlimaan Suomen mestaruutta ennätykselliset seitsemän kertaa.

FC Interistä alkanut Veikkausliigaura päättyi samassa seurassa kaudella 2014, jonka jälkeen hän palasi vielä Pargas IF:ään, seuraan jossa hän pelasi ensimmäiset miesten ottelunsa jo kaudella 1997.

Veikkausliiga lanseerasi syksyllä 2007 suomalaisen jalkapallon satavuotisjuhlan kunniaksi uuden Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia tai muita jalkapallotoimijoita, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle. Legendoilla ei ole järjestysnumeroa, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä.

Lisää uutisia