AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 13.10.2016

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

Töölön Sonera Stadiumilla nähdään perjantaina huima kärkikamppailu, kun HJK isännöi IFK Mariehamnia.

HJK on käyttänyt maaottelutauon hyvin hyväkseen. Nikolai Alho tekee paluun tositoimiin pelikiellon jälkeen, jonka lisäksi joukkue on saanut loukkaantuneita pelaajiaan takaisin kuntoon.

- Huomenna IFK Mariehamnia vastaan nähdään erittäin yhtenäinen, hyvävireinen ja terve joukkue. Meillä on hyvä terveystilanne, sillä meillä jää hyviä pelaajia vaihtoon ja jopa kokoonpanon ulkopuolelle. Olemme erittäin valmiita aloittamaan viimeisen kymmenen päivän rypistyksen, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo toteaa.

- IFK on pelannut samalla tyylillä ja samoilla pelaajilla pitkin kautta ja mekin olemme tietenkin kohdanneet heidät jo muutaman kerran. IFK:n tavaramerkki on hyvä puolustus ja vastahyökkäykset sekä erikoistilanteet. Heillä on hyvät hyökkääjät Orgill, Kangaskolkka ja Assis, luotsi kehuu.

Edellisessä ottelussa PK-35 Vantaata vastaan pelikieltonsa kärsinyt Diego Assis palaa IFK:n kokoonpanoon. Pohjevammasta kärsineen Gabriel Petrovicin osalta perjantain ottelu sen sijaan tullee vastaan liian aikaisin.


HJK - IFK Mariehamn Sonera Stadiumilla perjantaina 14.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia