AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

Korkeakunnas iloitsi täydestä potista

Korkeakunnas iloitsi täydestä potista

"Toke" sai nautti täydestä potista Mikko Hauhian kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti otti arvokkaan 2-0 -taisteluvoiton PK-35 Vantaasta Jasse Tuomisen ja Santeri Hostikan maaleilla. Kuhnureitten päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli ottelun jälkeen tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

- Ennen ottelua asetimme tavoitteeksi kolme pistettä ja tavoite toteutui. Meillä oli tänään vain hävittävää. Olimme pakkovoitto tilanteessa, Korkeakunnas kertoo FC Lahden sivuilla.

Lahtelaisten nuorisokaksikko Tuominen-Hostikka onnistui erinomaisesti. Hostikka oli alustamassa Tuomisen maalia ja Tuominen puolestaan alusti Hostikan komean maalin. Myös Korkeakunnas oli tyytyväinen nuorten otteisiin.

-Hyökkäyspää onnistui. Molemmat, Hostikka ja Tuominen tekivät tehot 1+1, Korkeakunnas löysi ottelusta positiivista.

Ottelussa nähtiin myös komea rajapyykin ylitys. Mikko Hauhia on nyt pelannut 100 liigaottelua yhteen soittoon. Korkeakunnas piti saavutusta huikeana ja arvosti lahtelaisen teräsmiehen kivikovaa suoritusta.

- Olen ollut täällä kohta kolme vuotta ja aina olen hänet kentälle laittanut. Ikinä ei ole käynyt edes mielessä vaihtaa häntä pois, Korkeakunnas naurahtaa.

HJK-FC Lahti maanantaina 12.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia