AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Stadin derby lähes täynnä – eteläpäätyyn vielä lippuja

Stadin derby lähes täynnä – eteläpäätyyn vielä lippuja

Stadin derby pelataan keskiviikkoiltana. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja HJK kohtaavat tänään kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa Sonera Stadiumilla.

Portit stadionille aukeavat kello 17.30. Porteilla järjestetään turvatarkastus, joten kannattaa varata aikaa stadionille saapuessa. Omalla autolla liikkumista kannattaa välttää stadionin läheisyydessä ja julkinen liikenne on voittajan valinta. Jos sinulla on mobiililippu, lataa se jo valmiiksi ja ota koodi esille portille tullessasi. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista.

Ottelun päätyttyä Klubipäädyn portit pysyvät kiinni 30 minuuttia, jotta kotijoukkueen kannattajat ehtivät poistua stadionilta. Sodexo on varautunut ottelun jälkeiseen odotteluun kioskimyynnin tarjouksilla.

Lippuja otteluun on saatavilla vielä HJK-kannattajien eteläpäätyyn. Ennakkolipunmyyntiin pääset tästä linkistä.


HIFK-HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia