AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2016

Derbykierros SuperMonivedossa - jaossa 30 000 lisärahaa

Derbykierros SuperMonivedossa - jaossa 30 000 lisärahaa

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona 10.8. täysi kierros, joka sisältää kolme paikalliskamppailua.

Stadin, Pohjanmaan ja Lapin derbyt löytyvät kaikki samasta Veikkauksen SuperMonivedosta, johon on jaossa lisärahaa 30 000 euroa.

SuperMonivedossa esiintyvät Veikkausliigan paikalliskamppailujen HIFK-HJK, VPS-SJK ja RoPS-PS Kemi lisäksi mielenkiintoinen kamppailu Turusta, jossa kohtaavat FC Inter ja PK-35 Vantaa. Ottelut potkaistaan käyntiin kello 18.30.

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa odottaa innolla derbyjentäyteistä keskiviikkoa.

– Keskiviikkona on odotettavissa kokonaisuudessaan erityisen mielenkiintoinen kierros, johon Rovaniemen, Vaasan ja Helsingin paikallispelit tuovat melkoisen lisämausteen. Näiden kolmen derbyn saaminen samalle kierrokselle on hieno juttu, Marjamaa sanoo.

Derbyjoukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen tällä kaudella. Voittoa kauden toisiin paikalliskamppailuihin lähtevät puolustamaan HJK, SJK ja RoPS. Myös Turussa otteluun löytyy lisäjännitettä, sillä pelissä kohtaavat Shefki Kuqin nykyinen ja entinen joukkue. FC Inter ja PK-35 Vantaa löytyvät Veikkausliigan sijoilta toiseksi viimeiseltä ja viimeiseltä sijalta. Joukkueiden aiemman kohtaamisen vei nimiinsä PK-35 Vantaa.


Keskiviikon SuperMonivetoon pääset tutustumaan tästä linkistä.

Lisää uutisia