AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2016

Pihamaa: "Haluamme katkaista tappioputkemme"

Pihamaa: "Haluamme katkaista tappioputkemme"

Pasi Pihamaa painottaa tuloksen tärkeyttä. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa lähtee tiistaina ensimmäisen otteluun Pasi Pihamaan päävalmentajakaudella Ilveksen saapuessa vieraaksi Myyrmäkeen.

Pihamaan mukaan Punamustien tilanne on haastava, sillä joukkueen pelaajarinki on pieni. Lisäksi loukkaantumiset ovat harventaneet koukkueen rivejä, mutta tiistain ottelun alla tilanne alkaa olla jo hieman parempi.

– Lähtökohdat ovat tietysti kokonaisuudessaan todella haastavat. Tarvitsemme nopeasti lisää pelaajia, jotta saamme lisää kilpailua joukkueeseen ja pystymme viemään tiiviin ohjelman läpi. Lisäksi tietysti toivon, että saisimme hiljalleen loukkaantuneita pelaajia pelikuntoon. Meillä on pieni ryhmä, joten kaikki pelaajat ovat tärkeitä, Pihamaa sanoi.

PK-35 Vantaa lähtee otteluun peräti neljän ottelun tappioputkessa, joten tiistaina joukkueella on kova halu palata jälleen pistekantaan. Pihamaan mukaan tiistain ottelussa ei vielä ratkaista mitään, mutta hyvä tulos olisi Punamustille henkisesti tärkeä.

– Olemme nyt hävinneet neljä peliä putkeen, vaikka olemme pelanneet ihan hyvin. Tiistaina voimme vaikka pelata huonosti, kunhan vältämme tappion. Se antaisi taas lisää uskoa siihen, että on kaikki on yhä mahdollista. Pitää kuitenkin muistaa, että Ilves on hyvä joukkue, jolla on oma toimiva pelitapansa.

– Haluamme katkaista tappioputkemme ja lähdemme tietysti pelistä voittoa, sillä etenkään kotikentällämme ememe lähde nöyristelemään ketään vastaan. Keskitymme pieniin asioihin pelin sisällä. Harjoittelu on ollut ihan hyvää, joten toivottavasti pystymme ehjään pelisuoritukseen.


PK-35 Vantaa - Ilves tiistaina 2.8. kello 18.30 Myyrmäen stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia