AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2016

Ennakko: PS Kemi-VPS

Ennakko: PS Kemi-VPS

PS Kemi isännöi lauantaina VPS:aa, joka saapuu Sauvosaareen revanssimielellä keväisen kemiläisille kärsimänsä kotitappionsa jälkeen.

VPS:n kakkosvalmentaja Jani Sarajärvi myöntää suoraan, että kevään kohtaaminen Kaarlen kentällä on muistissa ja revanssihenki vahva.

– On toki, kuten oli KuPSiakin vastaan. Pelattiin keväällä Kemiä vastaan ihan ok, muttei esitys mairitteleva ollut. Haluamme olla parempia kuin viimeksi, Sarajärvi sanoo.

PS Kemin otteet viime aikoina ovat olleet hiukan mollivoittoisia vaikka tappioputki edellisessä ottelussa katkesikin, mutta VPS sen sijaan on vahvassa putkessa ja tätä on tarkoitus lähteä jatkamaan myös lauantaina. Suoraan voittoa Sarajärvi ei kuitenkaan lähde lupaamaan.

– Sitä on vaikea ennakkoon sanoa, mutta kovasti keskitymme päivittäiseen työntekoon ja sitä kautta peliesityksiimme. Olemme olleet tyytyväisiä monilta osin, mutta parannettavaa riittää. Jos pystymme parantamaan, on mahdollista pärjätä hyvin, jos vain tyydymme tähän, niin emme pärjää.

Vepsu on toteuttanut pallonhallintapeliään hienosti viime peleissä. Vaikuttaako luonnonnurmelle keinonurmelta siirtyminen mitenkään?

– Pelaajat ovat tottuneet vaihtamaan alustalta toiselle. Nyt olemme treenanneet muutaman päivän raviradan luonnonnurmella ja totuteltu. Tekeminen on näyttänyt hyvältä. Olemme varmasti valmiita, Sarajärvi vakuutti.

Mitään jobinpostia vaasalaiset eivät ole viikon varrella saaneet, eikä uusia poissaolijoita ole.

– Ei ole. Hyvä tilanne, kuten aiemminkin. Pelaajat ovat hyvässä kuosissa, joten jotain pieniä variaatioita saatetaan kokoonpanossa nähdä, muttei varmaan mitään kovin suuria muutoksia.

PS Kemiltä poissa ovat edelleen Aleksi Räihä ja Jusa Impiö, joka on jalkavamman myötä sivussa jonkin aikaa. Uusi vahvistus Filip Valencic on käytettävissä siirtoikkunan auettua, eli aikaisintaan seuraavassa ottelussa.


PS Kemi - VPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 30.7. kello 16. Ottelu on mukana Nelosen Futiskierros-lähetyksessä ja se esitetään lisäksi suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PS Kemin verkkosivut, VPS:n verkkosivut
Lisää uutisia