AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2016

Ennakko: PS Kemi-KuPS

Ennakko: PS Kemi-KuPS

Veikkausliigakausi jatkuu viikonlopun osalta lauantaina loppuiltapäivästä Sauvosaaren stadionilla.

Liiganousija PS Kemi ja KuPS iskevät yhteen 17. sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa kello 16.00.

Kuopiolaisten alkukauden matalaliito muuttui kesän alussa nousukiidoksi ja tällä hetkellä KuPS majailee sarjataulukon yläpäässä neljännellä sijalla. Toukokuun alun jälkeen keltamustat savolaiset ovat hävinneet vain yhden ottelun. Nigerialaisjyrä Gbolahan Salami on tehnyt jo kuusi liigamaalia tällä kaudella, kuten myös kotijoukkueen Billy Ions.

PS Kemin edellisestä voitosta on vierähtänyt jo yli kuukausi ja alla on viisi peräkkäistä tappiota. Noissa viidessä ottelussa maaleja on syntynyt ainoastaan yksi. Sarjataulukossa joukkue on vajonnut sijalle yhdeksän. Lauantaina joukkue tekee jälleen kaikkensa, jotta kemiläisyleisö pääsisi jälleen voiton makuun.

Kuopiolaiset ovat valmistautuneet joka tapauksessa huolellisesti lauantaista peliä varten.

- Kemi oli alkukauden iso yllättäjä. He pyrkivät pelaamaan palloa rohkeasti eteenpäin. Erityisen tarkkana alakertamme saa olla Billy Ionsin, Christian Eisselen sekä Kabyn kanssa. Toivottavasti saamme pisteitä kotiin tuomisiksi, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Kotijoukkueen sairaslistalla on edelleen Aleksi Räihä. Uuden vahvistuksen Christian Pougan pelaaminen on epävarmaa. Tuomo Könönen ja Ryan Gilligan ovat pelikieltonsa suorittaneet ja jälleen käytettävissä.

Kuopiolaisten ykköstykki Gbolahan Salami ei pelaa lauantaisessa ottelussa. Hyökkääjän varoitustili tuli täyteen edellisessä pelissä ja edessä on nyt yhden ottelun mittainen pelikielto. Salami on viimeistellyt tällä sarjakaudella kuusi Veikkausliigamaalia.


PS Kemi - KuPS lauantaina 16.7. kello 16.00 Sauvosaaressa. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PS Kemin verkkosivut, KuPS:n verkkosivut
Lisää uutisia