AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2016

​VPS ja InHunt Group yhteistyösopimukseen

​VPS ja InHunt Group yhteistyösopimukseen

Vaasan Palloseura Oy ja InHunt Group ovat solmineet merkittävän kolmikantamallin yhteistyösopimuksen.

InHunt on Suomen suurin suorahakutoimisto, jonka palvelutarjonta koostuu headhunting- ja rekrytointipalveluista, outplacement –palveluista sekä erilaisista henkilöstön kehittämispalveluista kuten WE360.

Sopimuksen kautta Vaasan Palloseura tarjoaa yhteistyökumppaneilleen "lisäsopimusta", jonka myötä kumppanilla on mahdollisuus käyttää InHuntin edellä mainittuja palveluita.

Vaasan Palloseuralla itsellään on InHuntin rekrytointipalveluista positiivisia kokemuksia, sillä seura löysi helmikuussa aloittaneen uuden toimitusjohtajansa Petri Fahlerin juuri InHuntin palvelujen kautta.

– On hienoa, että hakuprosessin yhteydessä saimme laajennettua yhteistyötä perinteisen toimialueemme, jalkapallon ulkopuolelle. Solmitun sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan jälleen paljon uutta yhteistyökumppaneillemme, Fahler toteaa.

InHuntin puolella ollaan niin ikään innostuneita syntyneestä sopimuksesta.

- Tämä on erittäin merkittävä asia InHuntin Vaasan toiminnoille ja yhteistyön myötä mahdollistaa meille merkittävää liiketoiminnan lisäystä Vaasan alueelle. Jokaisen organisaation menestyksen ja kasvun edellytys on saada oikeat pelaajat oikeille paikoille ja siinä me ehdottomasti voimme olla avuksi. VPS yhteistyö on koko InHunt Groupille hieno asia ja vastaavia kumppaneita on tulossa lisää kesän jälkeen ympäri Suomen, kertoo InHuntin hallituksen puheenjohtaja Hannu Mänty VPS:n verkkosivuilla.


IFK Mariehamn-VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia