AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2016

​Malinen ei valita pelaajatilannetta

​Malinen ei valita pelaajatilannetta

RoPSin alkukausi on sujunut vähintään tyydyttävästi. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS puskee tiiviissä ottelutahdissa eteenpäin tällä hetkellä varsin kapealla miehistöllä.

Etenkin hyökkäyspäähän vaihtoehdot RoPSilla ovat vähissä. Pelaajatilanne pohdituttaa, mutta päävalmentaja Juha Malinen ei vaikuta ainakaan ulospäin erityisen huolestuneelta. Tämä on valmentajan arkea.

- Nämä ovat vain asioita, joiden kanssa pitää tehdä joka päivä töitä, minun ja pelaajien, Malinen kuittasi RoPSin verkkosivuilla.

- Meidän on keskityttävä oman pelin kehittämiseen. Kuitenkin verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan, me olemme todennäköisesti monellakin mittarilla edellä. Me tiedetään, että me pystytään petraamaan todella paljon.

Maanantain ottelusta on ainoastaan kolmen päivän tauko, kunnes RoPS kohtaa jo perjantaina Kuopion Palloseuran evakko-ottelussa Oulun Raatin Stadionilla.

RoPSin kannattajissa huolta herättivät Ville Saxmanin pakotettu vaihto HIFK-ottelun lopussa ja Akseli Kalermon poissaolo jo toisesta pelistä perätysten.

- Saxmanin jalka alkoi kramppaamaan samalla tavalla kuin Lahtea vastaan. Ville joutui tilanteessa vähän erikoisempaan peliasentoon, mutta sen ei pitäisi olla pahempaa, Malinen arvioi alustavasti.

- Akseli Kalermon jalka taas sai tälliä edellisessä harjoituksessa. Seuraavaan peliin kuitenkin odotetaan Akselista, Eetu Muinosesta ja Jarkko Lahdenmäestä kolmea tuoretta ja tervettä kaveria kokoonpanoon.


RoPS-KuPS Raatin stadionilla perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia