AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2016

Rajamäki: "Erittäin hyvää kehittymistä"

Rajamäki: "Erittäin hyvää kehittymistä"

"Rapa" oli tyytyväinen KuPSin esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura avasi pistetilinsä tämän kauden Veikkausliigassa. FC Lahti kukistui Savon Sanomat Areenalla maalein 2-0 ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan ansaittua voittoa.

Peliään parantava KuPS pelasi sunnuntaina tämän liigakauden parhaimman ottelunsa ja vaisusti esiintynyt FC Lahti jäi sangen aseettomaksi hyvin pelanneiden kuopiolaisten edessä.

- Jos trendi jatkuu samanlaisena, on suunta selkeästi erittäin hyvä. Erittäin hyvää kehittymistä. Puolustussuuntaan en muista, että Lahdella olisi ollut yhtään kunnon maalipaikkaa. Meiltä tiivistä ja aktiivista puolustamista, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki iloitsi voitokkaan ottelun jälkeen.

Loppunumerot olisivat voineet olla suuremmatkin kotijoukkueen eduksi.

- Meillä oli viisi hyvää paikkaa. Kaksi meni, yksi kulma jäi pyörimään viivalle, rankkari hukattiin ja Saku Savolainen pelasi loistavan vetopaikan Urho Nissilälle. Olisi voinut olla selvemmätkin loppunumerot, Rajamäki muistutti.

Kuopiolaisjoukkueen alkukausi on sujunut ennakko-odotuksia vaisummin. Nyt pelaaminen kehittyy oikeaan suuntaan ja parempaa on lupa odottaa kauden edetessä ja kelien lämmetessä.

- Yhteispelaaminen kehittyy ja joukkueena toimiminen paranee. Jotkin pelaajat alkavat vähitellen päästä kondikseen, kuten Gbolahan Salami ja Azubuike Egwuegwe. Kun kunto paranee ja keli lämpenee, niin peli paranee. Kentällä oli tänään seitsemän savolaiskasvattia: viisi meillä ja kaksi Lahdella. Yhteensä seitsemän savolaiskasvattia on ihan kiva määrä Veikkausliigaotteluun, Rajamäki korosti.


KuPSin seuraava ottelu HIFK - KuPS Sonera Stadiumilla torstaina 28.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia