AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 10.4.2016

Henrik Moisander antoi kehut Interin puolustukselle

Henrik Moisander antoi kehut Interin puolustukselle

Henrik Moisander pelasi vanhaa seuraansa vastaan.

FC Inter ja FC Lahti avasivat kauden 1-1 -tasapelillä. FC Lahden riveistä Interiin helmikuussa siirtynyt maalivahti Henrik Moisander pelasi lauantaina ensimmäistä kertaa Interin paidassa Veritas Stadionilla.

"Henkka" pelasi hyvän ottelun Interin kivikovan toppariparin Faith Obilor-Pape Sow takana.

- Kyllä tuon kaksikon takana on helppo maalivahdin pelata. He ovat vahvoja ja nopeita, kommentoi Moisander Interin verkkosivuilla.

Entistä seuraansa vastaan pelannut Moisander myönsi, että lahtelaisten kohtaaminen aiheutti vähän extra-jännitystä.

- Hienoa, että kausi vihdoin alkoi. Oli upeaa päästä jälleen pelaamaan kunnon otteluita. Lahti vastustajana toi minulle luonnollisesti vähän extra-kutinaa peliin, Moisander juttelee.

Moisander joutui antautumaan lauantain ottelussa kerran. Jasse Tuomisen puskua hänellä ei ollut mahdollisuuksia torjua. Eniten pihalla maalissa oli ainoan kerran ottelussa nukahtanut Interin puolustuslinja.

- Ei näistä voi koskaan yksittäistä pelaajaa syyttää. Koko linja vähän nukahti siinä maalissa, mutta kyllä se oli myös hienosti tehty, kehuu Moisander.

Moisander uskoo ja toivoo, että tulevaisuudessa tasaiset ottelut kotikentällä pystytään kääntämään voitoksi.

- Pienestä nämä voitot ovat lopulta kiinni. Uskon, että pystymme kääntämään nämä tasaiset ottelut voitoksi tulevaisuudessa, Moisander sanoo Interin sivuilla.


FC Interin seuraava ottelu on HIFK-FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia