AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2016

​Wiklöf Holding Arenalle uudistuksia ottelutapahtumiin

​Wiklöf Holding Arenalle uudistuksia ottelutapahtumiin

IFK Mariehamnin kotistadion Wiklöf Holding Arenalla on tehty talven aikana uudistuksia.

Uudistuneella ei niinkään tarkoiteta stadionin betoni- ja puupuitteita, vaan ottelutapahtumien perusparannuksia.

Kotijoukkueen kannattajaryhmä Green Mean Machine siirtyy pohjoispäädystä etelään kotijoukkueen vaihtopenkin oikealle puolelle. Tämä mahdollistaa vieraskannattajien saapumisen stadionille pohjoisesta sisäänpääsystä.

Stadionin ulkopuolella liput liehuvat osoittaen pelipäivän olevan juhlapäivä ja stadionin ulkopuolella sijaitsevat myös uudet sponsoriteltat, jossa yhteistyökumppanit voivat tavata ja keskustella tauoilla.

WHA:n tarjoilupuolta on myös kehitetty. Uutuutena katsojat voivat varata kahden ruokalajin aterian nautittavaksi ennen ottelua. VIP-asiakkaille tarjoillaan myös kahden ruokalajin ateria, johon kuuluvat juomat, kahvi ja ottelulippu omassa katsomonosassa.

Kahvilaan on tehty myös uudistuksia ja etelänpuoleisella terassilla tarjoillaan ruokaa. Suosittu pyttipannu tekee paluun menulle. Kotiavauksessa RoPS:aa vastaan jaetaan lippuja, joilla pyttipannusta voi nauttia koko kauden vain euron annoshintaan.


IFK Mariehamn – RoPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina klo 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia