AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2016

Elisa ja VPS solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Elisa ja VPS solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

VPS:n ja Elisan yhteistyösopimus edistää lasten liikuntaharrastusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Elisa on tehnyt Vaasan Palloseuran kanssa kolmen vuoden yhteistyösopimuksen, joka on jatkoa Elisa Stadionin pääyhteistyökumppanuudelle.

Yhteistyömuodoksi haluttiin perinteisestä sponsoroinnista poikkeava toimintamalli, jolla edistetään lasten liikuntaharrastusta Pohjanmaan alueella. Elisan tuella VPS Juniorit voi laajentaa koululaisten iltapäivätoimintaa noin 200 lapselle. Yhteistyöhön kuuluu myös seuran juniorivalmennuksen tuki sekä näkyvyys Elisa Stadionilla.

- Elisan tukema VPS Junioreiden iltapäivätoiminta tarjoaa ensi syksystä lähtien jopa 200 vaasalaislapselle virikkeellistä aamu- ja iltapäivätoimintaa. Toimintaamme kuuluu liikunnallinen ja toiminnallinen yhdessäolo, välipalat ja läksyjenlukumahdollisuus. Lisäksi Elisa tukee VPS Junioreiden valmennustyötä mm. tarjoamalla tabletit ja yhteydet kenttätoiminnan tueksi, kertoo VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi.

Vaasan kaupunki ostaa osan 1. – 2. luokkalaisille suunnatusta aamu- ja iltapäivätoiminnasta palveluntuottajilta. VPS Juniorit on ollut mukana jo aikaisemmin ja tänään julkaistun Elisa-yhteistyön myötä toiminta voidaan kaksinkertaistaa.

- Kaupungin tavoitteena on, että palveluntuottajien osuutta aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäjänä lisätään. On hienoa että VPS Junioreiden hyvin järjestettyä toimintaa voidaan Elisan tuella laajentaa koskemaan merkittävästi laajempaa lapsijoukkoa, toteaa koulutoimenjohtaja Juha-Pekka Lehmus Vaasan kaupungilta.

Elisan ja VPS:n yhteistyöhön kuuluu myös näkyvyys Elisa Stadionilla sekä juniorivalmennuksen tuki.

- On mahtavaa nähdä, että Elisa lähtee tukemaan juniorijalkapalloilun lisäksi liigatason joukkuetta. Nykyisessä taloustilanteessa on myös erinomainen asia, että saamme uuden tulokkaan pääpartnereidemme joukkoon, kertoo VPS:n toimitusjohtaja Petri Fahler.

Elisalle lasten ja nuorten tukeminen on tärkeä osa yritysvastuullista toimintaa. Lapsille suunnatut digikoulut ovat saaneet suuren suosion, Vaasassa seuraava digikoulu järjestetään jo kevään aikana. Lisäksi Perheille-palvelusta löytyy tukea digitaaliselle vanhemmuudelle ja esimerkiksi Pelastakaa Lapset ry:n kanssa tehdään yhteistyötä eri tavoin.

- Lapsiin ja nuoriin keskittyvä yhteistyö VPS:n kanssa on meille hieno tapa olla mukana toiminnassa. Se on myös luontevaa jatkoa muille panostuksillemme Pohjanmaalla. Vaasassa olemme Elisa Stadionin pääyhteistyökumppani ja Seinäjoella osallistumme Elisa Monitoimihallin ja Seinäjoen Maila-Jussien kautta nuorten liikunnan tukemiseen. Nyt käynnistyvällä VPS-yhteistyöllä voimme olla mukana tukemassa lasten liikuntaharrastuksen kehittämistä turvallisen iltapäivätoiminnan sekä lajin nuorisovalmennuksen kautta, kertoo Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.


Kaikki Veikkausliigakauden 2016 ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

http://www.iltasanomat.fi/liveottelut/veikkausliiga/

http://www.ruutu.fi/urheilu/jalkapallo

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia