AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 31.3.2016

​Hotell Arkipelag ja IFK Mariehamn jatkavat yhteistyötä

​Hotell Arkipelag ja IFK Mariehamn jatkavat yhteistyötä

Arkipelag on vahvasti Grönvittin taustalla myös kaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

Hotell Arkipelag ja IFK Mariehamn jatkavat pitkäaikasta yhteistyötään ainakin kauden 2016 ajan.

Osapuolet pääsivät vastikään sopimukseen siitä, että Arkipelag on vahvasti esillä IFK Mariehamnin pelipaidan etumuksessa myös kaudella 2016.

- Tuntuu mahtavalta, että meillä on melkein sama hieno joukkue, joka viime kaudella voitti Suomen cupin ja on hienoa, että yhä useampi ahvenanmaalaispelaaja saa mahdollisuuden ryhmässä tänä vuonna, kauppaneuvos Anders Wiklöf sanoo.

- Yhteistyö Arkipelagin kanssa ja heidän pääyhteistyökumppanuutensa on selkärankana panostuksellemme kaudelle 2016 ja mahdollistaa sen, että tähtäämme myös tänä vuonna sarjataulukon kärkisijoille ja cup-tittelin puolustamiseen, IFK:n toimitusjohtaja Peter Mattsson toteaa.

Arkipelagilla ja IFK Mariehamnilla on paljon yhteistä. Kumpikin on lajissaan paras Ahvenanmaalla ja kumpikin kilpailee hyvin koko maan parhaiden kanssa. Molemmat toimivat monille kohtaamispaikkana ja tarjoavat jatkuvaa viihdettä – etenkin kesäkuukausina.

- Ihmiset tulevat meille viihteen takia, juuri kuten IFK:n otteluihin, viettämään hyvää aikaa ja kun viihdytään, tullaan mielellään uudestaan, Hotell Arkipelag Ab:n toimitusjohtaja Ann-Louise Djupsund kuvailee.

Lisää uutisia