AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 24.3.2016

SJK tehnyt ennätyksen kausikorttien myynnissä

SJK tehnyt ennätyksen kausikorttien myynnissä

SJK:n kausikortit käyvät kaupaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Oma uusi koti on SJK:lle tuonut myös buustin kausikorttimyyntiin.

Seura on tehnyt jo uuden ennätyksensä, myymällä tässä vaiheessa vuotta 1400 kausikorttia. Tavoite on kuitenkin asetettu hyvälle tasolle ja tarkoitus on myydä kaikkineen 2000 kausikorttia kaudelle 2016.

- Tavoitteet on asetettu korkealle, toimitusjohtaja Teemu Virtanen myöntää.

- Tulemme kuitenkin pitämään uudella stadionilla vielä avoimet ovet, ensin kaikille kausikorttilaisille, Yrityskerholaisille ja Voittajakerholaisille, jossa he pääsevät tutustumaan vielä rakennusvaiheessa olevaan stadioniin. Myöhemmin myös muilla ihmisillä on mahdollisuus päästä näkemään, miltä paikat näyttää. Se piristää myyntiä taatusti entisestään, kun ihmiset näkevät omin silmin millainen siitä tulee. Varmasti myös jo korttinsa ostaneilla tulee vielä upgreidauksia ja muutoksia omiin paikkoihin, kun he näkevä paikat konkreettisesti, kertoo Virtanen.

- OmaSp Stadion on meille merkittävä muutos ja vähentää kuluja niin europelien kuin Veikkausliigankin osalta. Nyt meidän ei tarvitse rakentaa kaikkea ottelutapahtumaa varten alusta alkaen. Paikat ovat valmiina kiinteästi ja ne ovat ensiluokkaiset, mikä taas lisää palveluiden parantumista ja sitä kautta ihmisten viihtymistä. Uskon, että ensi kaudesta tulee meille menestys sekä urheilullisesti että taloudellisesti, päättää Virtanen lopuksi.

SJK aloittaa kautensa 2.4. vierasottelulla FC Interiä vastaan ja jatkaa sen jälkeen vielä toisella vierasottelulla sarjanousija PS Kemiä vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on 14. huhtikuuta, kun Seinäjoelle tulee vieraaksi IFK Mariehamn. Ensimmäisen kotiottelun paikkaa ei ole vielä päätetty, mutta toiveissa olisi päästä silloin jo Keskuskentälle. Joka tapauksessa SJK pelaa kauden alun vielä Keskuskentällä ja siirtyy OmaSp Stadionille kesäkuussa.


SJK:n kausikorttivaihtoehtoihin voit tutustua tässä osoitteessa.

Lisää uutisia