AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 16.2.2016

Valakari kehui: “Pre-seasonin paras peli”

Valakari kehui: “Pre-seasonin paras peli”

Kuva: Juha Tamminen

SJK voitti Ilveksen 1-0-lukemin tiistai-iltana. PS Kemi ja RoPS tasasivat keskinäisessä kamppailussaan pisteet, joten SJK varmisti jo ennen lohkovaiheen viimeisiä pelejä turnauksen loppuottelupaikan.

SJK jatkaa tappiottomana joukkueena Liigacupin lohko B-ssä ja samalla lohkon kärjessä. PS Kemi-RoPS päättyi 1-1-tasatulokseen, joten SJK varmisti paikan finaalissa.

SJK piti palloa suurimman osan ajasta, mutta maalia saatiin odottaa toiselle puoliajalle asti. Lopulta kuparinen rikkoutui kulmapotkusta, kun Tuco iski pallon lähietäisyydeltä sisään. Ottelun loppuhetkillä Ilves sai painetta SJK:n maalille, mutta ylärimaa lähemmäksi eivät tamperelaiset päässeet. SJK pelaa vielä Liigacupin alkulohkossa yhden ottelun, kun se kohtaa Rovaniemen Palloseuran lauantaina 27. päivä. Ottelu pelataan Oulun Heinäpään hallissa. Sitä ennen SJK kohtaa vielä harjoitusottelussa FF Jaron.

- Tämä oli varmaan pre-seasonin paras peli. Pallollinen pelaaminen oli ekan tunnin erittäin hyvää, pallottomien liike teki sen mahdolliseksi. Tehtiin maali ja puolustettiin loppu hyvin. Vähän paremmalla rauhallisuudella olisimme voineet tappaa pelin ja tehdä enemmän maaleja. Koposelta erinomainen peli, meillä on kova kilpailu pelipaikoista. Tämä oli neljäs peli yhdeksään päivään ja homma parani koko ajan, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivujen mukaan.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia