FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2016

​Roope Riski palaa pitkällä sopimuksella SJK-paitaan

​Roope Riski palaa pitkällä sopimuksella SJK-paitaan

Roope Riski juhlimassa mestaruutta viime syksynä. (Kuva: SJK)

SJK on kiinnittänyt viime kaudella joukkueessa lainasopimuksella olleen Roope Riskin kahden vuoden sopimuksella.

Suomen A-maajoukkuerinkiin kuuluvan hyökkääjän sopimus sisältää myös option kaudesta 2018. Riski siirtyy Seinäjoelle Norjan pääsarjassa pelaavasta Haugesundista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun SJK maksaa pelaajasta siirtokorvauksen.

- Mahtavilla fiiliksillä palaan SJK-paitaan. Viihdyin täällä mainiosti viime vuonna, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kehityin pelaajana ja ihmisenä. Kun avautui mahdollisuus jatkaa täällä, jatkaa kehitystäni sekä auttaa joukkuetta tulevan kauden haasteissa, oli valinta helppo. Kiitos SJK:lle tästä mahdollisuudesta, kommentoi Roope Riski jatkoaan.

- Hienoa saada Roope takaisin. Hän oli iso osa meidän joukkuetta jo viime vuonna, mutta tiedän että vielä on paljon potentiaalia käyttämättä. On hyvä että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari siirtoa.

Viime kaudella Riski pelasi SJK:n paidassa 13 ottelussa ja teki niissä kahdeksan maalia. Hän oli tärkeä palanen SJK:n Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Hän oli myös SJK:n mukana tänä talvena Saudi-Arabiassa ja iski SJK:n ainokaisen suurseura Al-Hilal FC:n verkkoon. Riski liittyy joukkueen mukaan samantien ja on mukana tämän viikon Liigacup-otteluissa.

SJK palasi Suomeen sunnuntaina Norjasta, missä se kohtasi harjoitusottelussa pääsarjajoukkue Aalesunds FK:n. Pelit jatkuu keskiviikkona klo 19.15, kun SJK isännöi kotihallissaan Wallsportissa Vaasan Palloseuraa. Ottelu on Liigacupia ja se jatkuu heti lauantaina, kun SJK isännöi sarjanousija PS Kemiä. Otteluiden ennakkoliput ovat myynnissä verkkokaupassa, SJK-Shopissa. Kauden 2016 kausikorteilla peliin pääsee ilmaiseksi.

vko.12 // 25.3.2019
Lisää uutisia