AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 16.1.2016

Lehtovaaran paluun kanssa ei kiirehditä

Lehtovaaran paluun kanssa ei kiirehditä

Jukka Lehtovaara on taas harjoitusvahvuudessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Käytännössä koko viime Veikkausliigakauden jalkavamman takia sivussa ollut maalivahti Jukka Lehtovaara on aloittanut FC Interin joukkueen mukana valmistautumisen tulevaan kauteen.

Viikon kuluttua alkavissa Liigacupin otteluissa Lehtovaaraa ei välttämättä heti alussa ainakaan kentällä nähdä. Hänen kuntoaan ei haluta riskeerata heti alussa.

- Jukka on harjoitellut normaalisti muun joukkueen mukana, eikä mitään ongelmia ole ollut. Täytyy kuitenkin muistaa, että hän on ollut yli kahdeksan kuukautta pelaamatta. Varsinaiseen pelikuntoon pääseminen ja ottelutuntuman löytäminen vie kuitenkin aikaa, muistuttaa Interin maalivahtivalmentaja Jani Meriläinen seuran verkkosivuilla.

Lehtovaara edustaa tällä hetkellä ainoana maalivahtina joukkueen kokeneempaa kaartia. Hänen haastajakseen on nostettu nuoret Aati Marttinen (18) ja Elias Tuomarila (17). Kaksikosta Marttinen pelasi viime kaudella kakkosessa ÅIFK:n riveissä ja poikamaajoukkueissakin esiintynyt Tuomarila kolmosen Piffenissä.

- Sekä Aati että jo viime kaudella edustusjoukkueen mukana harjoitellut Elias ovat kumpikin lupaavia maalivahteja. Nyt he saavat mahdollisuuden näyttää osaamistaan Veikkausliigatasolla. Vastuuta heille on luvassa talven otteluissa, sanoo Meriläinen.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia