FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.52 // 31.12.2015

SJK panostaa akatemiatoimintaan

SJK panostaa akatemiatoimintaan

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toiminut FC Kerho 07 ry kulkee jatkossa nimellä SJK Akatemia ry. Myös joukkueen nimi vaihtuu SJK Akatemiaksi.

Uuden nimen myötä taustalla tapahtuu muutoksia ja SJK Oy sekä SJK-Juniorit ry tekevät merkittävää yhteistyötä tarkoituksenaan kehittää SJK:n akatemiatoimintaa uuden alun myötä.

SJK Akatemia ry:n hallitukseen on valittu useita futiskentiltä tuttuja nimiä, jotka haluavat auttaa nuoria pelaajia eteenpäin. Hallituksen puheenjohtajana toimii Markku Vesala ja jäseninä Jukka Saarijärvi, Jorma Tuohisaari, Jussi Koskinen, Visa Vihanta, Hannu Latva-Mäenpää ja Juha Vähä-Pesola.

- Viime kausi oli SJK:lle seurana monella mittarilla menestyksellinen. Mestaruuden lisäksi nuorten valmennustoimintaan saatiin lisäresursseja sekä hyviä tuloksia. Valitettavasti kuitenkin nuorten pelaajien miehittämä Kerho 07 putosi kauden päätteeksi Kolmoseen. Putoamisen jälkeen tehtiin tavallaan surutyötä, ja lopuksi tunnustettiin, että virheitä tehtiin kauden mittaan. Uuteen alkuun on suunnattava, kertoo SJK Akatemia ry:n uusi puheenjohtaja Markku Vesala SJK:n verkkosivuilla.

- Tämä on hyvä juttu ja olen ehdottomasti uuden alun takana. Molempien seurojen hallituksessa on koettu ensisijaisen tärkeäksi nuorten pelaajien kehittäminen kansalliselta tasolta aina kansainvälisen tason pelureiksi. Pelaajapolun jatkuminen, korostaa SJK-junioreiden puheenjohta ja uuden SJK Akatemian hallituksen jäsen Jukka Saarijärvi.

SJK Akatemian tavoite kaudelle 2016 on myös asetettu.

- Tavoite haastavassa Kolmosen lohkossa on selvä, nousu Kakkoseen. Mutta pelaajien kehittäminen SJK edustukseen pitää olla myös tulevan valmennusjohdon mielessä, sanoo Vesala.

Lisää uutisia