AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 17.11.2015

​Hetemaj, Gogoua, Brown ja Lidman jatkavat SJK:ssa

​Hetemaj, Gogoua, Brown ja Lidman jatkavat SJK:ssa

"Mehu" jatkaa SJK-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n joukkue kaudelle 2016 rakentuu hyvää vauhtia Mehmet Hetemajn, Cedric Gogouan, Wayne Brownin ja Emil Lidmanin jatkosopimusten myötä.

SJK:n paidassa uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden päättyneellä kaudella voittanut Mehmet Hetemaj, jatkaa SJK:ssa kahden vuoden jatkosopimuksella. 27-vuotias keskikenttäpelaaja oli tärkeä osa SJK:n joukkuetta, pelaten 31 ottelua ja kenttäpelaajista toiseksi eniten minuutteja, osuen maalipuiden väliinkin kahdesti.

- Oli helppo päästä yhteisymmärrykseen SJK:n kanssa, koska viime kausi oli huikea ja jäi kaikin puolin hyvä maku Seinäjoelta, kommentoi Mehmet Hetemaj jatkoaan.

- Ensi kausi tulee olemaan varmasti haastava, sillä tulee Mestareiden Liigan karsintapelit ja jokainen odottaa meiltä sieltä hyviä suorituksia. Olemme kokeneempia kuin vuosi sitten ja olen varma, että joukkue tulee vain vahvistumaan entisestään. Odotan tiukkaa kamppailua mestaruuden osalta ja parempaa menestystä, mitä viime vuoden europelit toivat, jatkaa Hetemaj.

Hetemaj'n lisäksi SJK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen nuoren ja huippulupaavan 18-vuotiaan Emil Lidmanin kanssa. Sopimus kestää kauden 2017 loppuun. Veikkausliigan tähdistöön valitun puolustaja Cedric Gogouan voimassa olevaa sopimusta jatkettiin vuodella ja nyt se päättyy kauden 2017 jälkeen. Keskikenttäpelaaja Wayne Brownin sopimuksessa ollut optio otettiin käyttöön jo kesällä ja siten Brownin sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2016 loppuun.

- Meillä on vahva runko kasassa viime kaudesta ja meillä on pelaajia, jotka ovat olleet täällä jo muutaman vuoden. He tuntevat meidän pelitapamme sekä seuran kulttuurin toimia. Hienoa, että saimme Mehmetin sitoutumaan tänne kahdeksi vuodeksi, sillä hän on tärkeä palanen meille. Muutenkin nyt monen meidän avainpelaajien sopimukset jatkuvat ensi vuodelle ja pidemmällekin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Aiemmin SJK solmi uuden pelaajasopimuksen lupaavan nuorisomaajoukkueen hyökkääjä Aleksis Lehtosen kanssa ja jatkosopimukset maalivahtien, Mihkel Aksalun ja Jere Koposen kanssa. Niin ikään nuorisomaajoukkueissa pelaavan hyökkääjä Elias Ahteen lainasopimus Ykkösen FC Jazzin kanssa loppui ja Ahde palaa SJK:n edustusjoukkueen mukaan. Jarkko Hurmeen ja uusien jatkosopimusten myötä SJK:lla on koossa 18 pelaajasopimusta kaudelle 2016.

Lisää uutisia