AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 6.11.2015

​Jarkko Wiss Ilveksen päävalmentajaksi

​Jarkko Wiss Ilveksen päävalmentajaksi

Tamperelaisen Ilveksen uusi päävalmentaja on kaksi viime vuotta Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen valmentajana työskennellyt Jarkko Wiss. (Kuva: Juha Tamminen)

Jarkko Wiss, 43, on Ilveksen uusi päävalmentaja. Hänen kolmevuotinen sopimuksensa astuu voimaan 1.1.2016.

Wiss on työskennellyt pitkään Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmentajana. Pelaajaurallaan Wiss pelasi Suomen lisäksi Norjan, Englannin ja Skotlannin sarjoissa. Maajoukkueessa hän pelasi 45 ottelua, joissa syntyi kolme maalia.

Kaksi viime vuotta Wiss on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana. Hän teki lokakuun alussa jatkosopimuksen Palloliiton kanssa, mutta tuo sopimus on nyt purettu ja Wiss on jatkossa ainoastaan Ilveksen palveluksessa.

- Todella iloisin mielin liityn Ilveksen valmennusvahvuuteen, mutta toki samaan aikaan haikein mielin jätän Palloliiton. Vuodet siellä olivat hienoja ja olen monta kokemusta rikkaampi. Kuitenkin polte päivittäiseen tekemiseen oli suuri ja nyt kun tuli mahdollisuus valmentaa kotikaupungissa, niin halusin tarttua tähän tilaisuuteen.

- Haluan onnitella Ilvestä viime kauden hienosta esityksestä. Sarjapaikka säilyi hyvissä ajoin ja peliesitykset olivat hyviä. Kaudella 2016 Ilves tulee pelaamaan aktiivisemmin sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Muun valmennusryhmän kokoaminen on hyvässä vaiheessa ja ilmoitetaan lisää, kun on ilmoitettavaa, Wiss kommentoi Ilveksen sivuilla.

Wissin sopimus pitää hänet Ilveksessä kauden 2018 loppuun asti.

Lisää uutisia