AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2015

SJK:n Matrone: ”Loppu on meidän omissa käsissä”

SJK:n Matrone: ”Loppu on meidän omissa käsissä”

Marco Matrone iloitsee jännittävästä päätöskierroksesta.

Toista kauttaan Veikkausliigassa pelaavalla SJK:lla on mahdollisuus napata ensimmäinen Suomen mestaruutensa ja kirkastaa viime kauden hopea kullaksi. SJK:n keskikenttäpelaaja Marco Matronen mukaan asetelmat päätöskierrokselle ovat herkulliset.

SJK päättää kautensa kotikentällään FF Jaroa vastaan. Seinäjokelaisilla on ennen viimeistä peliä pisteen johto RoPS:iin sekä kahden pisteen ero HJK:hon.

- Unelma ja tavoite, siihen ollaan tultu. Loppu on meidän omissa käsissä. Kun vain joukkue tekee sen mitä osaa, niin hyvä tulee. Siitäkin huolimatta, että Jaro ei ole helppo vastus sunnuntaina. Meidän pitää vain jaksaa jauhaa omia asioita tunnollisesti. Kyllä se palkinto siitä tulee. Luotetaan omaan tekemiseen samalla tavalla kuin olemme luottaneet koko kauden aikana, Matrone toteaa Pohjalaisen sivuilla.

Veikkausliigakausi on ollut upea ja jännittävä ja se huipentuu sunnuntaina. Panosta on yllin kyllin sekä mestaruustaistelussa että sarjan hännillä, jossa taistellaan sarjapaikasta.

- Saatiin hieno huipennus liigaan, jossa on nyt melkoinen hype päällä, kun ei oikeastaan ole kuin HIFK-Inter ottelu, jossa ei ole jonkinlaisia panoksia. Mestaruusjahti ja putoamiskamppailut ovat vielä täysin auki, joten kaikille jalkapallon ystäville riittää jännitettävää. Saatiin hieno finaali tälle sarjakaudelle, Matrone iloitsee.


SJK – FF Jaro Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 25.10. kello 13.00. Ottelu on pääotteluna Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia