AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2015

Futiskierroksen pääottelu seuraa mestaruustaistelua

Futiskierroksen pääottelu seuraa mestaruustaistelua

Futiskierros nähdään jälleen Yle TV2:ssa sunnuntaina kello 13.30 alkaen. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntaina 18.10. pelataan Veikkausliigakauden toiseksi viimeinen kierros. Mestaruustaistelun kannalta mahdollisesti ratkaiseva FC Inter – SJK on Ylen Futiskierroksen pääottelu.

Veikkausliigan kausi 2015 lähenee loppuaan, mutta sitä ennen koetaan huikea loppuhuipennus. Viimeiset kierrokset 18.10. ja 25.10. esitetään myös Ylen Futiskierroksessa. Futiskierroksen pääottelu sunnuntaina 18.10. on FC Inter – SJK.

Sunnuntain kierrokselle lähdetään sellaisista asetelmista, että SJK johtaa sarjaa 54 pisteellä. RoPS on toisella sijalla 53 pisteellä ja HJK kolmannella sijalla 52 pisteellä. HJK:ta seuraa 49 pisteessä FC Inter, jolla on edelleen mahdollisuus nousta mitalisijoille.

Futiskierroksessa nähdään pääottelun lisäksi maaleja ja huippuhetkiä myös muista samaan aikaan pelattavista otteluista. Mestaruustaistelun rinnalla seurataan tiiviisti myös putoamiskamppailua. Veikkausliigan viimeinen joukkue putoaa suoraan Ykköseen ja toiseksi viimeinen joukkue pelaa karsintaotteluparin Ykkösen toiseksi korkeimmalle sijoittunutta joukkuetta vastaan.


Futiskierros Yle TV2:ssa sunnuntaina 18. lokakuuta kello 13.30 alkaen:

FC Inter – SJK (pääottelu)
FF Jaro – FC Lahti
HJK – IFK Mariehamn
Ilves – HIFK
RoPS – KuPS
VPS – FC KTP

Yksittäiset ottelut esitetään kokonaisuudessaan IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia